marți, 30 octombrie 2012

Beneficii: 1. Reducerea bolilor de piele si alergii la caini



In cazul in care cainele dumneavoastra sufera de alergii sau de o iritatie a pielii, ati incercat, probabil, "totul" in speranta de a oferi animalului Dvs. de companie o oarecare usurare.

Spray-uri si sampoane speciale, creme si medicamente poate ajuta, poate ca nu. Sau poate ajuta doar temporar. Branduri premium de mancare pentru caini lasa inca cainii chei.

De ce nu functioneaza nimic, si de ce ar trebui sa fie diferit in cazul alimentelor  organice pentru caini?

Mancarea organica pentru caini poate sa ofere animalului Dvs. de companie cea mai buna sansa pentru combaterea infectiilor de piele si alergii pe termen lung.

Acesta se prepara fara coloranti artificiali si arome, fara aditivi chimici si pesticide toxice care ar putea fi sursa de alergii pentru caini

O hrana organica pentru caini contine proteine de calitate si sursele de cereale cu valoare nutritionala exceptionala. Aceasta intareste sistemul imunitar al cainilor.

Ingredientele provin din agricultura organica certificata, ceea ce ofera o garantie pentru o hrana sanatoasa fara materiale modificate genetic.

Cititi mai multe despre ingredientele unei hrane organice pentru caini la adresa biocastron.ro/hrana uscata pentru caini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu