miercuri, 24 octombrie 2012

Castiga hrana bio pentru animalutul tau!

Ai o pisicuta sau un catel? Animalutul.ro in colaborare cu Biocastron.ro te invita sa participi la un nou concurs si sa castigi pentru animalutul tau de companie bucate delicioase si sanatoase oferite de Biocastron.ro.



Regulament si premii

Concursul organizat de Animalutul.ro si Biocastron.ro se va desfasura pe durata a patru saptamani. Saptamanal va fi desemnat, prin tragere la sorti, cate un castigator iar in cea de-a patra saptamana de concurs, pe langa premiul obisnuit vom oferi si un premiu special.
Fiecare premiu consta in 10 pungi a cate 75 de grame cu hrana pentru pisici sau catei, in valoare totala de 50 de lei. Vom oferi doua premii pentru proprietari de pisicute si doua premii pentru proprietarii de catei.
Premiul special consta intr-o punga de 2 sau 3 kilograme de hrana uscata (2 kg pentru catei si 3 kg pentru pisici) si cate doua pungi a cate 75 de grame din fiecare sortiment de mancare oferit celorlalti participanti, in functie de castigator.
Castigatorii vor primi fiecare cate 10 pungi cu hrana din doua sortimente diferite. Pentru proprietarii de pisicute cate cinci pungi cu mancare uscata cu peste si cinci pungi cu mancare uscata cu pui iar pentru proprietarii de catei vom oferi cate cinci pungi cu mancare uscata cu pui si cinci pungi cu mancare vegetariana.
Castigatorul saptamanal va fi desemnat prin tragere la sorti doar dintre participantii care vor raspunde corect toate intrebarile din formular si vor completa corect celelalte campuri obligatorii, respectiv numele si prenumele si ce tip de proprietar este.
In prima si a treia saptamana de concurs vom extrage cate un proprietar de pisica iar in a doua si a patra saptamana de concurs vom extrage cate un proprietar de catel.
Premiul special in valoare de aproximativ 90 de lei, va fi extras aleatoriu dintre restul participantilor la concurs.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa completezi formularul de pe Animalutul.ro, accesand linkul urmator:


Raspunsurile corecte le gasesti pe  site-ul www.biocastron.ro 

Multa bafta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu